Casa Jose in Sedella Malaga

Casa Jose in Sedella Malaga te koop - € 99.950

Casa Jose in Sedella, Malaga te te koop. Een authentiek Spaans townhouse / dorpswoning met 3 slaapkamers en 2 badkamers voor een ongelofelijke prijs van € 99.950

Te koop een dorpswoning / townhouse in Sedella, Malaga.

Casa José ligt in een rustige straat in het mooie witte dorp Sedella met goede toegang tot het centrum en alle voorzieningen. Het heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruim overdekt terras met prachtig uitzicht over het dorp en tot aan de berg Maroma in de Sierra Tejeda die met 2.069m de hoogste top in de Axarquía is.

Townhouse Jose in Sedella, Axarquia, Malaga.

Casa José is toegankelijk vanaf de straat via de voordeur naar de lichte en heldere woonkamer (2,8 x 5,8m) met een pelletkachel voor de wintermaanden. Een deur vanuit de woonkamer brengt je naar de keuken (3,0 x 2,85m), vanuit de keuken is er een kleine patio (3,6 x 1,45m) en een familiebadkamer (3,60 x 85m). Terug in de woonkamer brengt een trap je naar een kleine overloop met aan de linkerkant de ouderslaapkamer (4 x 3.75m) met een balkon, en-suite (2.25 x 1.75m) en een kleine ruimte die gebruikt kan worden als kleedkamer of kantoor aan huis (2.35 x 1.45m). Een hal leidt je naar de andere twee slaapkamers, een eenpersoons (2.10 x 3.70m) en een eenpersoons (3.80 x 2.70m).

Casa Jose in Sedella.

Terug op de overloop brengt een trap je naar een grote overloop (2.20 x 3.50m) met een open haard die toegang geeft tot het grote overdekte terras (6.15 x 3.80m) met aantrekkelijke bogen die het prachtige uitzicht over het dorp en tot aan de bergen omlijsten. Er is een optie om een tweede dakterras te creëren waardoor je een indrukwekkend 360 graden uitzicht over het dorp en de bergen hebt.

Heb je interesse in casa Jose in Sedella, Malaga ?

Heb je interesse in deze dorpswoning en wil je meer informatie hebben zoals de exacte locatie of meer foto’s en video’s dan kun je contact opnemen via de telefoon of WhatsApp op +34-661419974 of gebruik ons contactformulier.

Townhouse Jose te koop in Sedella, Axarquia, Malaga - € 99.950

Een korte beschrijving en kenmerken van townhuse Jose in Sedella.

Casa José is een licht, helder, modern dorpshuis gelegen in een rustige straat met goede toegang tot het centrum van het dorp met parkeergelegenheid in de buurt. Het zou een ideale fulltime woning zijn, maar ook een goede optie voor de vakantieverhuurmarkt.
Er zijn volop wandelmogelijkheden voor de deur in het natuurpark. In 40 minuten kun je verse vis eten op het strand van Torre Del Mar en de bruisende stad Málaga ligt op iets meer dan een uur rijden.

  • 3 Slaapkamers
  • 2 badkamers
  • 113M²woonoppervlak
  • 140M² bebouwd
  • Overdekt terras
  • Gebouwd in 1982
  • Open haard en pelletkachel
  • Gemeentelijk zwembad
  • IBI € 155,00 / jaar
Op zoek naar de mooiste woning in Spanje, Jouw Spaanse Makelaar.

Voor de aankoop van onroerend goed in Spanje en dan met name in de provincies Malaga, Granada, Alicante, Murcia en Almeria zijn wij als geen ander in staat jou te helpen en bij te staan in het volledige proces van het aankopen van een woning in Spanje.