Een appartement in Spanje kopen.

Een appartement in Spanje kopen doe je samen met Jouw Spaanse Makelaar. Of het nu gaat om een nieuwbouw appartement of een reeds bestaand appartement, wij helpen je met het vinden van “Jouw droomhuis in Spanje”

Een appartement kopen in Spanje, als je er aan denkt denk je ook gelijk aan de heerlijke stranden, de vele zonuren en de Spaanse gastronomie en cultuur. Of u nu kiest voor een appartement aan de Costa Blanca of aan de Costa del Sol, Spanje heeft het allemaal.Genieten van de Spaanse zon vanuit uw eigen appartement. De Spaanse vastgoedmarkt biedt volop mogelijkheden voor wie deze droom wil verwerken. Van appartementen met uitzicht op zee, tot zeer exclusieve penthouses er is aanbod genoeg voor wie een appartement wil kopen in Spanje.

Heb je een hypotheek nodig om een appartement in Spanje aan te kunnen kopen, neem dan eens een kijkje op onze hypotheek pagina, je kunt daar vrijblijven een ( indien nodig vooraf goedgekeurde ) hypotheek aanvragen.

Waar koop je een appartement in Spanje?

Naast de Costa del Sol en de Costa Blanca is ook het Spaanse binnenland een geliefde bestemming net als de authentieke witte dorpen van Andalusië welke zich goed lenen voor een dagje uit. Als u overweegt om een appartement te kopen in Spanje heeft u uiteraard de mogelijk om het ook te verhuren. Het verhuren van uw appartement in Spanje kan u een aardig rendement opleveren. Dit rendement zal uiteraard wel afhangen van de locatie, ligging en grote van het door u gekochte appartement in Spanje. Als u overweegt om uw appartement in Spanje te verhuren kunt u dit uiteraard zelf regelen of via ons van J.S.M. real Estate Spain. Tevens kunnen wij je in contact brengen met de verschillende verhuur organisaties die dit voor u kunnen verzorgen

Een appartement in Spanje kopen.

Bekijk ons meest actuele aanbod van appartementen in Spanje, zowel nieuwbouw als reeds bestaande appartementen.

No listing found.

Een appartement in Spanje kopen doe je samen met Jouw Spaanse Makelaar.

Het kan zijn dat het appartement in Spanje van jouw keuze nu niet in onze portfolio staat, neem nog vandaag contact met ons op en maak ons je wensen kenbaar en gaan wij direct van start met het zoeken van jouw nieuwe appartement in Spanje.

Red Rose Property Spain
Call +34 602 627 580 WhatsApp
Een appartement in Spanje kopen doe je samen met J.S.M. Real Estate Spain.

J.S.M. Real Estate Spain werkt samen met de grootste internationale portals en heeft naast een Nederlandse website nog diverse andere platforms.

Daarnaast beschikken wij over een aantal facebook pagina’s waarin wij dagelijks alle nieuwe properties in Spanje delen.

Een appartement in Spanje kopen met jouw spaanse makelaar

Compare listings

Compare