Een dorpswoning of townhouse kopen in Spanje.

Een dorpswoning of townhouse in Spanje zijn huizen en woningen welke zich in een van de kleine zogenaamde witte dorpjes van Spanje en dan met name Andalusie bevinden. Vaak een authentiek Spaans huis met vaak een authentieke inrichting. In de witte dorpjes van Spanje vindt je alle benodigde voorzieningen zoals bars, restaurants, bakkerijen, slagers en supermarktjes. Een dorpswoning of townhouse in Spanje koop je vaak voor een relatief laag bedrag. Maak je keuzes op basis van hetgeen je zelf wil zoals.

  • De afstand naar de kust.
  • De aanrijdroute naar een van de witte dorpjes.
  • De voorzieningen.

De witte dorpjes in met name Andalusie welke zeer polulair zijn en waar wij op dit moment aanbod hebben zijn o.a. Alora, Competa, Sedella, Sayalonga, Canillas de Aceituno, Arenas, Daimalos, Almogia en nog vele andere.

Heb je een hypotheek nodig om een dorpswoning of townhouse in Spanje aan te kunnen kopen, neem dan eens een kijkje op onze hypotheek pagina, je kunt daar vrijblijven een ( indien nodig vooraf goedgekeurde ) hypotheek aanvragen.

Een dorpswoning of townhouse in Spanje kopen, ons meest actuele aanbod.

No listing found.

Een dorpswoning of townhouse kopen in Spanje.

ben je op zoek naar een dorpswoning of townhouse in een van de witte dorpjes van Andalusië, Spanje en staat de woning van jouw keuze ( nog ) niet in ons aanbod, neem dan vrijblijvend vandaag nog contact met ons op en wij starten nog vandaag met het zoekn naar jouw “perfecte” nieuwe woning in Spanje.

Red Rose Property Spain
Call +34 602 627 580 WhatsApp

Een dorpswoning of townhouse in Spanje kopen doe je samen met J.S.M. Real Estate Spain.

J.S.M. Real Estate Spain werkt samen met de grootste internationale portals en heeft naast een Nederlandse website nog diverse andere platforms.

Daarnaast beschikken wij over een aantal facebook pagina’s waarin wij dagelijks alle nieuwe properties in Spanje delen.

EEn dorpswoning of townhouse kopen in Spanje

Compare listings

Compare