Ons aanbod

Ons aanbod van woningen in Spanje.

Naast ons specialistische werk als aankoop makelaar, aankoop begeleider in Spanje hebben wij ook een eigen portfolio met huizen en woningen in Spanje in de volgende provincies.

Ons woningaanbod is zeer divers en bestaat uit de zogenaamde “pareltjes van de markt” en omvat zeer typische Spaanse huizen en woningen zoals.

Bekijk onze exclusieve woningen huizen welke wij op dit moment in Spanje te koop hebben.

Wensenlijst voor een huis in Spanje

Nieuw op de markt in Sedella, Axarquia, Malaga.

  • Casa Afifa in Sedella, Malaga, een dorpswoning in de Axarquia regio op 40 minuten van de stranden van Torre del Mar met 2/3 slaapkamers, 2 badkamers en een schitterend terras – € 154.950
  • Casa Jose in Sedella, Malaga, een townhose / dorpshuis in centrum van het witte dorpje Sedella in de Axarquia in Malaga met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een terras met bergzicht – € 99.950

Jouw specifieke wens voor een huis in Spanje.

Als actief aankoop begeleider van Nederlands sprekende klanten zijn wij als geen ander in staat om exact aan jouw behoeftes, eisen en wensen te voldoen.  Speciaal hiervoor hebben wij een wensenlijst voor een droomhuis in Spanje gemaakt. Vul deze in ( digitaal ) en verstuur deze naar ons. Wij gaan dan nog vandaag aan de slag voor je !

Wij verkopen geen huizen, maar realiseren jouw droom !

Koop een huis in Spanje met Red Rose Property Spain

Een tweede huis in Spanje.

Het kopen van een tweede huis in Spanje blijft ongekend populair bij Belgen en Nederlanders. Indien je dit goed aanpakt, dat wil zeggen het juiste tweede huis op de juiste plek, dan kan dit een waardevaste belegging zijn die met de tijd ook in waarde kan stijgen.

Niet alleen zijn er veel mensen die een tweede huis willen kopen in Spanje, er zijn ook ieder jaar weer miljoenen toeristen die naar Spanje gaan om hun vakantie te vieren, een stedentrip te doen of langere tijd te overwinteren. Hierdoor is de verhuurmarkt ook aantrekkelijk.

Een tweede huis in Spanje kan driedubbel rendement opleveren;

  1. Het plezier en geluk wat je beleeft als je zelf in je vakantiewoning verblijft. Samen met je gezin, familie of vrienden waardevolle herinneringen maken. Dat is misschien wel het grootste rendement.
  2. Indien je dat wilt, kun je je vakantiewoning verhuren tijdens je afwezigheid. Met deze verhuurinkomsten kun je een deel van je eigen kosten dekken. 
  3. Door de bank genomen levert een investering in vastgoed door de jaren heen een waardestijging op. Echter resultaten uit het verleden, geven geen garanties voor de toekomst.
Jouw Nederlands sprekende makelaar in Spanje.

Neem contact met ons op als ook jij onze hulp nodig hebt bij de aanschaf van jouw huis in Spanje.